Att skriva är OK
 
Jag ville skapa en plats där människor får skriva av sig. Där jag får ta del av vad andra tänker och tycker. För att jag är så nyfiken på människor.
 
Tänk att få läsa något som är tänkt och skrivet av ”vanliga” människor. Något som inte är tillrättalagt och skrivet av den tredje stadsmakten eller av proffspolitiker eller såna som får sitt levebröd genom att tänka och tycka åt andra.
 
Jag ville skapa en plats för den som vill. För den som vill något mer. Och där jag själv kan skriva ibland. För det är ju så roligt att tänka fritt och formulera sig som man har lust. Alla får inte tänka fritt och tala till punkt. Men här får man det.
 
Just nu finns den platsen här. För dig och för mig! Och den blir så bra som vi vill.
 
Fast det kan vara svårare än man tror att skriva några rader. Även om man vill. Det beror kanske på att vi är så prestationsinriktade nu för tiden. Man tror att allt man gör måste vara så bra och genomtänkt. Och vad är egentligen bra? Och vem sätter normen? Gör du? Gör jag det själv? Eller är det någon annan? Med tanke på att det kan vara så svårt att skriva några rader, så blev ju detta helt OK. Eller hur? Mitt första försök. Helt OK!
 
Ingeli Gagner